Jason Momoa heeft zijn baard niet zomaar opgeofferd! De stoere acteur schoor zich glad om de wereld te redden.

Een maand geleden zei de wereld vaarwel tegen de ruige baard van Jason Momoa. De stoere acteur had zich sinds 2012 niet meer geschoren en vond het tijd worden om het scheerapparaat er weer eens bij te pakken. Dit werd gefilmd en tijdens het scheren door vertelde Momoa over plastic afval en dat we beter over kunnen stappen op aluminium blikjes om uit te drinken. Het is nu duidelijk waarom Momoa over dit onderwerp begon: hij komt met zijn eigen blikjes water!

Article continues after the ad

Heilige geest

Het merk heet Mananalu - Mana betekent de heilige geest van het leven en Nalu is een krachtige golf in de oceaan - en het is meer dan zomaar een blikje water. Het idee is dat plastic flesjes alleen maar zorgen voor vervuiling omdat het té lang duurt voordat plastic wordt afgebroken, aluminium is echter makkelijk te recyclen en zorgt dus voor minder afval. 

Grote schoonmaak

Als een echte Aquaman heeft Momoa het doel om de zeeën schoon te maken en te voorkomen dat er nog meer plastic afval bijkomt. Of blikjes water dit probleem op kunnen lossen, is de vraag, maar als iemand de planeet kan redden, dan is het Jason Momoa. 

More content below the advertising