De maandtrailer van GTST voorspelt weinig goeds voor de Meerdijkers en vanaf volgende week komt er ook nog eens een nieuwe sexy bewoonster bij.

Januari is thrillermaand bij Goede tijden, slechte tijden. De afgelopen weken werd de spanning al opgevoerd met vreemde gebeurtenissen die rechtstreeks uit het boek van Janine leken te komen. In de wintercliffweek, die volgende week van start gaat, ontdekken we wie hier achter zit, maar dat betekent niet dat de rust terugkeert in Meerdijk. Als we de maandtrailer mogen geloven, wordt het alleen maar heftiger. 

Article continues after the ad

Vanaf volgende week heeft Meerdijk er ook een nieuwe bewoonster bij. Zij heet Shanti en wordt door Lucas en Tiffy huilend aangetroffen in De Koning. Haar vriend heeft haar in de steek gelaten voor een ander en Tiffy besluit haar te helpen. In de trailer is ze al kort te zien en op de website van GTST kun je meer over haar lezen. 

De Wintercliffweek gaat 7 januari van start. Heb je niet voldoende geduld of ben je nu al smoorverliefd op Shanti en wil je de afleveringen van volgende week alvast bekijken, dan kan dat op Videoland

More content below the advertising