Al drie jaar is Jandino gastheer op zijn eigen I Love Urban festival en dit jaar pakt hij het nog groter aan met een outdoor muziekfestival. 

Naast acteren, presenteren en stand-up comedy organiseert Jandino Asporaat ook nog eens zijn eigen muziekfestival I Love Urban. Dit feest vindt al drie jaar plaats in een uitverkocht Ahoy, maar Jandino pakt het dit jaar nog groter aan met een outdoor festival in het Rotterdamse Oeverpark. Jandino: "Het moet een droomplek worden, een festival waarop mijn gasten voortdurend worden verrast, plezier hebben met hun vrienden en waar we mooie/nieuwe herinneringen creëren."

Spektakel

Tijdens I Love Urban Outdoor staat natuurlijk de muziek centraal en op meerdere podia kunnen bezoekers genieten van de beste artiesten van dit moment, maar er is nog veel meer te doen. Als je trek hebt gekregen van het dansen, dan kun je gelijk door naar de internationaal food court waar je gerechten vindt uit alle windstreken. En als je even bij moet komen van het feesten, kun je in het reuzenrad genieten van een adembenemend uitzicht op heel Rotterdam. Het festival wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Tickets

Deze eerste editie van I Love Urban Outdoor vindt plaats op zaterdag 18 juli 2020 in het Oeverpark te Rotterdam. Tickets zijn te koop vanaf 27 februari 19:00 uur op de website van I Love Urban. Er is ook een beperkte oplage beschikbaar van Loyalty tickets, deze kosten €10,- minder dan een regulier kaartje. 

Article continues after the ad
More content below the advertising