Een nieuwe carrièremove in televisieland: na Johnny de Mol, de heren van VI en Gordon stapt ook Jan Versteegh over naar John de Mols Talpa.

Het zat er volgens kenners al enige tijd aan te komen en vanaf 1 januari 2019 is het dan echt zover: Jan Versteegh maakt de overstap naar de commerciëlen. Versteegh: “Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière. Talpa Network is een plek waar ontzettend veel gebeurt en John gaf mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma’s om te mogen maken. Ik kan niet wachten om in januari aan dit grote avontuur te beginnen.” 

Bij Talpa (SBS6, Net5, Veronica en SBS9) krijgt de 32-jarige presentator de kans grote studioshows te presenteren, maar er zit nog meer in de pijpleiding. “Er wordt ook gewerkt aan een nieuw dagelijks programma dat hij gaat doen. Hoe dat programma er precies uit gaat zien wordt later bekendgemaakt“, laat een woordvoerder van Talpa weten.

John de Mol is blij met zijn nieuwe aanwinst: “Of hij nou op straat loopt met een cameraploeg, in een studio een live programma presenteert of online actief is, Jan Versteegh is een multitalent,” zegt John de Mol. “Talpa Network wil altijd zo veel mogelijk mensen bereiken, met content die echt raakt, zowel voor televisie als online. Ik weet zeker dat Jan daar een belangrijke bijdrage aan gaat leveren.”

Article continues after the ad

De komende maanden is Jan nog gewoon bij zijn oude broodheer te zien, met onder andere het sociale experiment Snobs & Sloebers en het nieuwe reportageprogramma Rijk!, waarin Versteegh ons verlangen naar rijkdom onderzoekt. 

More content below the advertising