Source
Foto: Reinier Bergsma

De terugkeer van Lingo ging gepaard met de vraag wie het programma gaat presenteren. Die vraag is nu beantwoord, het wordt Jan Versteegh!

Dit jaar is Lingo voor het eerst te zien op SBS6 en die terugkeer gaat gepaard met een nieuwe presentator. Het gerucht ging dat voormalig Lingo-presentatrice Nance het woordspelletje weer ging presenteren, maar het is Jan Versteegh geworden.

Article continues after the ad

Klassieker

Volgens René Oosterman, de zendermanager van SBS6, was dat een logische keuze. "Uit de verschillende screentests die we hebben gedaan bleek al snel dat Jan dol is op spelletjes en het als een eer ziet om deze klassieker te mogen presenteren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en de keuze was dus snel gemaakt."

Spelletjesfanaat

Jan Versteegh heeft er zelf ook veel zin in. "Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen. Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van Lingo." Het programma, waarin woorden worden geraden aan de hand van willekeurige letters, zoekt nog kandidaten. Opgeven kan via de website van SBS6.

Lingo is vanaf 26 augustus te zien op SBS6.

More content below the advertising