Source
Beeld: RTL (William Rutten)

Jan de hoop heeft zijn contract verlengd bij RTL. De populaire nieuwslezer tekende bij voor twee jaar bij de commerciële zender!

Jan de Hoop bracht het nieuws naar buiten in een interview met Story (te lezen via Blendle). Maar omdat hij ook niet meer de jongste is, gaat de populaire presentator het wel iets rustiger aan doen in de herfst van zijn loopbaan. “De komende twee jaar blijf ik bij RTL, maar ik ga minder werken. Vanaf volgend jaar januari werk ik nog maar drie dagen per week”, aldus de 64-jarige nieuwslezer (en vlogger!).

Article continues after the ad

 

In het interview kijkt Jan de Hoop dan ook al voorzichtig uit naar zijn pensioen. “Wat ik aan het einde van die periode doe, weet ik nog niet. Tegen die tijd ben ik 67, dat is de echte pensioenleeftijd. Het is wel waarschijnlijk dat ik dan stop” Ondanks dat zijn pensioen steeds dichterbij komt, ontbreekt het de nieuwslezer niet aan ambitie. Zo heeft Peter van de Vorst, de tv-directeur van RTL, plannen om een grote ontbijtshow te lanceren op de commerciële zender. En naar verluidt is Jan de Hoop in beeld om dit programma te presenteren!

More content below the advertising