Wat is er erger dan een doodse stilte tijdens een date? Nou, een boer die je z’n overall in probeert te praten met telkens dezelfde oneliner. 

We zijn nog maar net bijgekomen van de stoute boer Remco, die uit het programma vloog, of er staan alweer nieuwe BzV-relletjes klaar. Zo ontpopte paardenfokker Marnix zich volgens twitter tot een "hork" en moest hengstenboerin Steffi haar mannen op een lullig veldje ontvangen. Maar de boer die de meeste indruk maakte was Jaap.  


Boer Jaap had flink wat oneliners ingestudeerd. Hij begon elke date met de knaller “You never get a second opinion for the first impression”, en roomde die vervolgens af met de klassieker: "Ben je zenuwachtig? Ik ben nog tien keer zenuwachtiger!" 


Terwijl alle boeren lekker op stoom kwamen in hun date-locomotief, moest hengstenfokster Steffi het doen met een saai grasveldje even verderop. Gelukkig had ze haar flirt-skills paraat; Steffi was on fire! 

Article continues after the ad


Twitteraars konden niet zo lachen om boer Marnix, die het hele gebeuren een "rollercoaster van emoties" noemde. Ook vond de zoon van wielerlegende Gerrie Knetemann dit "erger dan doodgaan". Zijn, eeuhm, 'eigenaardige' persoonlijkheid kon niet rekenen op veel begrip. 
 

 

More content below the advertising