It Takes 2 begon bij John de Mols mislukte zender Tien, verhuisde naar RTL 4 en keert nu weer terug in de stal van de Mol bij SBS6. 

In 2007 probeerde John de Mol zijn eigen omroep Tien op te vrolijken met de zangwedstrijd Just the Two of Us, waarin bekende Nederlanders in duet met een professionele zanger hun zangkunsten mochten tonen. Met het floppen van Tien moesten we ook afscheid nemen van deze wedstrijd, maar onder de naam It takes 2 keerde het programma in 2016 terug op RTL 4. 

De presentatie was vanaf het begin in handen van Gordon en met zijn verhuizing naar SBS6 neemt hij ook It Takes 2 met zich mee. Of hij het programma weer gaat presenteren, is nog niet bekend, maar het gerucht gaat dat hij samen met Jan Versteegh, de winnaar van het eerste seizoen, de presentatie op zich neemt. Wat we wel met zekerheid weten, is dat Waylon, Trijntje Oosterhuis en Marcel Veenendaal terugkeren. De drie professionele zangers luisteren naar de negen deelnemers en kiezen met wie zij een duet willen zingen. 

Het nieuwe seizoen van It takes 2 is vanaf 16 maart op SBS6 te zien. 

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.