Irina Shayk reageert voor het eerst op haar breuk met acteur Bradley Cooper. Ze onthult dat Lady Gaga helemáál niet zorgde voor spanningen in hun relatie. 

Dat vertelt Irina (33) in gesprek met Harper's Bazaar. Het stel was bijna 4 jaar samen, heeft een dochtertje van 2 jaar oud, Lea De Seine, en ging in juni van dit jaar uit elkaar. Nu bevestigt ze nogmaals dat Lady Gaga, Bradleys A Star Is Born-tegenspeelster, écht niet verantwoordelijk was voor hun break-up.

Article continues after the ad

Bradley en Irina in betere tijden


A Divorce Is Born

Dat Bradley en Gaga er een affaire op nahielden, is dus ook klinkklare onzin. Irina snapt dat het allemaal veel media-aandacht opleverde. "Ik begrijp dat iedereen gefascineerd is door de breuk. Het is typisch menselijk, we zijn erg nieuwsgierig. Het is zoals een gordijn, je wil heel graag weten wat er precies achter zit."


Gelooft Irina nog in liefde?

Het Russisch topmodel gaat absoluut niet bij de pakken neer zitten. Ook weigert ze haar geloof in de liefde opzij te zetten. "Iedereen kijkt natuurlijk anders naar een huwelijk maar ik geloof er echt nog in", besluit Irina. 

More content below the advertising