Twee jaar geleden werd Ingmar 'Inge' Schrama getroffen door een burn-out en stopte ze met Goede tijden, slechte tijden. Nu heeft ze laten weten ook niet meer terug te keren.

In 2003 dook Ingmar Schrama op in Meerdijk als Sjors Langeveld, de lieve dochter van schurkenduo Martine Hafkamp en Frits van Houten, en deze rol speelde ze tot 2017. Ze had in dat jaar een burn-out en nam afstand van Goede tijden, slechte tijden. De rol van Sjors werd overgenomen door Melissa Drost en zij zal deze rol ook blijven spelen want Schrama heeft laten weten niet meer terug te komen. 

Article continues after the ad

'Van meisje tot moeder'

In een reactie op de website van GTST zegt Schrama: "Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede tijden, slechte tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Heel veel liefs, Ingmar."

More content below the advertising