Bereid je voor op nóg een streamingdienst voor allerlei films en series, maar dan een gratis versie! Nog dit jaar brengt databank IMDb hun streamingdienst IMDb TV naar Europa.

Dat maakte het bedrijf bekend in een verklaring. Eind 2019 is Europa aan de beurt. Daarnaast geven de makers IMDb TV een flinke content-injectie: er komen duizenden nieuwe titels bij. Binnenkort mogen Amerikanen (die de dienst al kunnen gebruiken) zich verheugen op films als Captain FantasticLa La LandDriveDonnie Darko en A Knight’s Tale
 


IMDb TV in Nederland

Ook de series Fringe, Kitchen Nightmares, Duck Dynasty en The Bachelor worden binnenkort toegevoegd aan het aanbod. Het is niet bekend of al deze producties er nog steeds op staan wanneer deze streamingdienst ook naar Nederland komt. De uitrol in Europa begint eind 2019 en dat is helaas alles wat we tot nu toe weten. Wanneer 'ie naar Nederland komt, weten we dus óók nog niet. 


IMDb TV is gratis! 

Wat we wel zeker weten: IMDb TV is gratis! Je moet je natuurlijk wel door verschillende advertenties heen worstelen. Voor wat, hoort wat. Om je gerust te stellen: IMDb verzekert ons dat ze nog altijd minder reclames uitzenden dan de gemiddelde tv-zender. 

We houden je uiteraard op de hoogte van al het nieuws rond IMDb TV. 

Article continues after the ad
More content below the advertising