Idris Elba staat als veel bekend, maar niet bepaalde als lachebekje. Zijn Netflix-serie Turn Up Charlie kan daar zomaar in verandering in brengen!

Idris Elba brak door dankzij zijn rollen in The Wire en Luther. In deze geliefde misdaadseries speelde de Britse acteur personages die je maar beter niet kwaad kon maken. Dat Elba ook een zonnige kant heeft, bewijst hij met Turn Up Charlie. Hierin speelt hij een feestbeest dat het te probeert te maken als dj. Maar zijn leven krijgt een onverwachte wending wanneer hij de zorg krijgt over het dochtertje van zijn beste vriend.

Article continues after the ad

 

Toegegeven, het verhaal over een flierefluiter die tot inkeer komt dankzij de levenslessen van een vroegwijze koter zal geen originaliteitsprijs winnen. Maar dat vinden we helemaal niet erg! Idris Elba is een van de beste acteurs die er momenteel rondloopt, maar dat de beste man in zijn slaap nog stoer kan kijken weten we nu wel. We kunnen dan ook niet wachten om de ‘sexiest man alive’ te zien schitteren in een luchtige comedyserie!

Turn Up Charlie is vanaf 15 maart te zien bij Netflix.

More content below the advertising