RTL Boulevard vroeg 'collega' Humberto Tan gisteren naar zijn vermeende affaire met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. En het was... ongemakkelijk.

Reporter Aran Bade sprak Tan op een presentatie voor zijn nieuwe aankomende tv-programma The Repair Shop. Hij vroeg hem ook naar de affaire-geruchten, maar daar voelde Tan - zichtbaar ongemakkelijk - weinig voor. 

Article continues after the ad


Humberto en Fleur

Zoals je hierboven ziet verandert het in een gesprekje dat Aran noch Humberto eigenlijk wil voeren. Gevraagd naar de geruchten, antwoordt hij schoorvoetend: "Het ene oor in en het andere uit." Ook vertelt hij dat 'ie er verder helemaal niets meer aan toe wil voegen. Want "ach. Volgende week is er ook weer wat". 


Humberto Tan en zijn affaires

Eerder kwam Humberto ook al in het nieuws met een andere affaire. Zijn avontuurtjes met Dionne Stax kwamen een tijdje terug namelijk aan het licht. Overigens gaf Humberto vorige maand in een interview toe dat dit uitstapje zijn huwelijk met vrouw Ineke niet kapot kreeg. De twee gingen in therapie. Met resultaat! Humberto en Ineke hebben het allemaal samen verwerkt. Pikant detail: dát interview vond plaats vóórdat de Fleur-berichten voor het eerst opdoken...
 

More content below the advertising