Source
Beeld: RTL

In 2016 nam Luuk Ikink afscheid van Humberto Tan in RTL Late Night. Maar binnenkort delen zij opnieuw het scherm in de spelshow Ondertussen in Nederland!

In Ondertussen in Nederland testen Humberto Tan en Luuk Ikink de kennis van Nederlanders over in de twaalf provincies. Daarbij zullen bekende Nederlanders als Frans Duijts en Rintje Ritsma het opnemen tegen ‘de rest van Nederland’. Het doel is om in de verschillende rondes zoveel mogelijk provincies te veroveren. Het team dat uiteindelijk de meeste provincies bemachtigt, wint de finale.

Humberto Tan en Luuk Ikink werkten al eerder samen bij RTL Late Night. Humberto kijkt alvast uit naar de hereniging: “Ik houd van zijn humor en het voelt heel vertrouwd om weer samen te kunnen werken.”  En volgens Luuk hebben de fans ook iets om naar uit te kijken: “Het wordt een hele frisse quiz waar voor een keer niet alleen maar BN’ers aan mee doen, maar ook de rest van Nederland. Iedere provincie komt aan bod, zo kom je erachter dat er nog zo veel is dat je niet weet over ons land."

Ondertussen in Nederland is vanaf 25 mei elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising