Het Franse avontuur is over voor Caroline van Eeden. De huisvriendin van Martien en Erica heeft besloten om Chateau Meiland te verlaten.

Kijkers van Chateau Meiland zijn het gekibbel van de Meilandjes wel gewend, maar het lijkt erop dat de situatie helemaal uit de hand is gelopen. Volgens RTL Boulevard had huisvriendin Caroline last van heimwee en zorgde dit voor veel spanningen tussen haar en Martien. Het werd Caroline op een gegeven moment te veel en daarom heeft ze besloten om terug te keren naar Nederland. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het dinner verloopt weer EXTREEM soepel... 😂😂 Chateau Meiland zie je maandag om 20.30!

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

 

Avontuur

In een bericht op Instagram laat Caroline weten dat ze inderdaad vertrekt uit het kasteel. "Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland. Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige chateau, ik ben ka-pot! Maar dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Een bericht gedeeld door Chateau Meiland - Caroline (@caroline_van_eeden) op

 

Roddel

De reden van haar vertrek is het gemis van haar vrienden en familie, maar volgens RTL Boulevard gaat er ook een roddel rond dat de ruzie over geld ging. Daar zeggen beide partijen echter niks over. 

Chateau Meiland is iedere maandag te zien om 20:30 uur op SBS6.

More content below the advertising