Zelfs de grootse Hollywood-sterren hebben wel eens een dagje vrij. En wat is er dan fijner dan op een zonnige voorjaarsdag fietsen door onze hoofdstad?

De inwoners van Amsterdam klagen wel eens over de talloze toeristen, maar het heeft ook zo zijn voordelen om een internationale trekpleister te zijn. Zo kan het gebeuren dat je op het fietspad wordt ingehaald door niemand minder dan Hugh Jackman! De Hollywood-ster, die doorbrak in de rol van de superheld Wolverine, sjeesde dit weekend namelijk langs de Amsterdamse grachten. Op Instagram deelde hij een kiekje van zijn bezoek aan onze hoofdstad.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amsterdam. #dayoff

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

 

Ook bezocht Jackman samen met zijn gezin het Anne Frank Huis. In het gastenboek schreef hij: “Het is mijn tweede keer hier! Wat een bijzondere nalatenschap van een werkelijk afschuwelijk verhaal.” De acteur is momenteel op tournee met zijn show getiteld The Man. The Music. The Show. Het concert bestaat uit de grootste hits uit films zoals The Greatest Showman, Les Misérables en andere bekende film- en Broadway-nummers. Op 17 mei keert Jackman terug in Amsterdam. Dan is deze bijzondere show namelijk te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam.

More content below the advertising