Als je aan het programma Hotter Than My Daughter denkt, denk je gelijk aan Gordon. Maar hier gaat verandering in komen. 

Niks is voor een dochter gênanter dan een moeder die erbij loopt alsof ze twintig is. Maar hoe zit het dan met de moeders die zich generen voor hun dochter die te veel botox heeft gebruikt? In het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter kunnen bezorgde moeders ook hun dochters opgeven. Dat is niet de enige verandering. Patty Brard neemt het presentatiestokje over van Gordon. 

Bij RTL Boulevard vertelde Brard dat ze werd benaderd om het programma over te nemen en dat ze het iets serieuzer aan zal pakken dan haar voorganger. Gordon heeft het talent om van zwaarwegende situaties een grap te maken, of dit nu gepast is of niet. Patty zal zich juist meer richten op de mens achter de ordinaire kleding en proberen uit te zoeken waarom iemand zich zo overdreven kleedt. 

Ze vertelde aan het bureau van Boulevard ook over een nare ervaring bij SBS6. Zendermanager Karin de Groot vroeg aan Patty of ze niet het programma Hart in Actie wilde gaan presenteren. Toen Brard daar positief op reageerde, kreeg ze te horen dat ze daarvoor iets frisser en fruitiger moest zijn. Voor de presentatrice maakte die lullige opmerking duidelijk dat ze niet langer gewenst was bij de omroep. 

Article continues after the ad

Het hele fragment kan je hier bekijken:

Voordat we Patty Brard als presentatrice kunnen zien van Hotter Than My Daughter is ze vanaf 23 oktober te zien op NPO 3 met de vierdelige reportageserie Brard & Jekel: VetGelukkig?! waarin zij samen met wetenschapsjournalist Diederik Jekel het fenomeen overgewicht onder de loep neemt.

More content below the advertising