Het programma wordt frisser en fruitiger

Als je aan het programma Hotter Than My Daughter denkt, denk je gelijk aan Gordon. Maar hier gaat verandering in komen. 

Niks is voor een dochter gênanter dan een moeder die erbij loopt alsof ze twintig is. Maar hoe zit het dan met de moeders die zich generen voor hun dochter die te veel botox heeft gebruikt? In het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter kunnen bezorgde moeders ook hun dochters opgeven. Dat is niet de enige verandering. Patty Brard neemt het presentatiestokje over van Gordon. 

Bij RTL Boulevard vertelde Brard dat ze werd benaderd om het programma over te nemen en dat ze het iets serieuzer aan zal pakken dan haar voorganger. Gordon heeft het talent om van zwaarwegende situaties een grap te maken, of dit nu gepast is of niet. Patty zal zich juist meer richten op de mens achter de ordinaire kleding en proberen uit te zoeken waarom iemand zich zo overdreven kleedt. 

Ze vertelde aan het bureau van Boulevard ook over een nare ervaring bij SBS6. Zendermanager Karin de Groot vroeg aan Patty of ze niet het programma Hart in Actie wilde gaan presenteren. Toen Brard daar positief op reageerde, kreeg ze te horen dat ze daarvoor iets frisser en fruitiger moest zijn. Voor de presentatrice maakte die lullige opmerking duidelijk dat ze niet langer gewenst was bij de omroep. 

More content below the advertising

Het hele fragment kan je hier bekijken:

Voordat we Patty Brard als presentatrice kunnen zien van Hotter Than My Daughter is ze vanaf 23 oktober te zien op NPO 3 met de vierdelige reportageserie Brard & Jekel: VetGelukkig?! waarin zij samen met wetenschapsjournalist Diederik Jekel het fenomeen overgewicht onder de loep neemt.

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.