Source
Scene uit De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Je bent zo oud als je je voelt en de honderdplussers die in het nieuwe SBS6-programma Honderd jaar jong centraal staan, voelen zich helemaal niet oud.

In het boek, en de gelijknamige film, De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween staat een man van honderd jaar oud centraal die zich nog steeds jong genoeg voelt en op avontuur gaat. De honderdplussers die in Honderd jaar jong voorbij komen, zitten ook nog steeds lekker in hun vel en zijn verrassend vitaal. 

De laatste eeuw

Samen met een presentator, die nog bekend gemaakt moet worden, gaan de honderdplussers naar een mooie locatie, waar ze terugkijken op de afgelopen honderd jaar. Ze hebben de Twee Wereldoorlog meegemaakt, zagen de eerste auto voorbij rijden, luisterden naar een nog onbekend bandje genaamd The Beatles en zagen hoe de wereld veranderde door de computers en mobiele telefoon. 

De toekomst

En ook al zijn de deelnemers allemaal over de honderd jaar, ze kijken ook nog naar de toekomst en geven hun ongezouten mening over het dagelijkse nieuws en populaire trends. Ze nemen geen blad voor de mond en laten zien hoe leuk het is om oud te worden.

Article continues after the ad

Honderd jaar jong wordt vanaf 2020 uitgezonden. 

More content below the advertising