Het Nederlands vrouwenelftal is heel erg dichtbij het WK voetbal. De Oranje Leeuwinnen hoeven alleen nog Zwitserland te verslaan om zich te kwalificeren voor het toernooi. 

Om zich te plaatsen voor het Wereldkampioenschap in Frankrijk moet het Nederlands vrouwenelftal vandaag afrekenen met Zwitserland en de Oranje Leeuwinnen zijn de grote favoriet. In eerdere duels won Nederland vijftien keer, verloor maar twee keer en speelde vijf keer gelijk. Het voetbalteam heeft echter wel te maken met enkele blessures waardoor linksback Siri Worm wordt vervangen door middenveldster Sisca Folkertsma en verdedigster Stefanie van der Gragt wordt vervangen door Aniek Nouwen. 

De voorbeschouwing van de WK Kwalificatie Vrouwen Nederland - Zwitserland start om 19:25 uur en de wedstrijd begint om 20:00 uur en is te zien op Veronica

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.