Boer zoekt vrouw Michelle en Maarten
Source
Foto: Mike van den Toorn

Boerin Michelle vond de man van haar leven dankzij Boer zoekt vrouw. Hoe gaat het nu met de champignonkweekster en haar grote liefde Maarten? 

Michelle en Maarten hebben elkaar gevonden via Boer zoekt vrouw, maar allebei hadden ze weinig zin om mee te doen. Michelle: "Nee, het was zeker niet mijn idee. Mijn vader en mijn zusje hadden mij opgegeven." Maarten werd opgegeven door zijn zus en moeder. Maarten: "Zij wilden dat ik Michelle een brief ging schrijven maar daar begon ik niet aan. ‘Dan doen wij het wel’. Nou, mij best."

Michelle

De programmamakers hadden direct interesse in Michelle, maar zij twijfelde. "Ik dacht meteen: dat ga ik never nooit doen. Maar toen de redactie belde om langs te komen heb ik toch ja gezegd. Even later kreeg ik te horen dat ze mij bij de tien boeren wilden. Nou, daar wilde ik toch wel even over nadenken. Dat hadden ze niet verwacht. ‘Moet je daar echt nog over nadenken!?’ Ja, jeetje, ik wist echt niet of ik dit wel wilde. Na twee dagen toch de knoop maar doorgehakt."

Maarten

Maarten werd ook uitgekozen, maar moest wel zelf een brief schrijven. "Toen ben ik via internet de introductieaflevering eens goed gaan kijken en was ik gelijk verkocht. Maar toen ik werd gebeld dat Michelle me wilde ontmoeten bij de speeddate dacht ik wel even: o, kut. Ineens werd het werkelijkheid. ‘Vind je het wel leuk?’, vroegen ze. Ja, ik moest er ook gewoon even over nadenken. Maar zo’n kans op een mooie relatie zou ik nooit meer krijgen."

Article continues after the ad

Grote stap

De twee wonen nu samen op Michelle's boerderij in Boekel. Dat was een grote stap voor Maarten, maar de twee zijn erg gelukkig samen. "Op 9 juli koos ze voor mij. Op 2 december was de laatste uitzending en op 12 januari vorig jaar ben ik hier komen wonen. Ik heb ook echt wel gedacht: is dit verstandig? Het voelde supergoed, maar wat als het niet meer goed gaat? Uiteindelijk heb ik gezegd: fuck it, we gaan het gewoon doen, we zien wel waar het schip strandt."

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw is vanaf zondag 23 februari te zien om 20:25 uur op NPO 1.

Het complete interview met Maarten en Michelle staat in Veronica Magazine, nummer 8.

More content below the advertising