Home Alone wordt ieder jaar weer uitgezonden en je zou bijna vergeten dat de film uit 1990 stamt. Hoofdrolspelertje Macauley Culkin is al lang geen kind meer en wij vroegen ons af: wat doet hij nu eigenlijk?

Zoals zoveel kindsterren had Macauley Culkin geen makkelijk leven. De roem kwam veel te vroeg en zijn vader was een inhalige, gemene man die achter zijn geld aanzat. Op zijn veertiende besloot Macauley daarom met pensioen te gaan en hij trok zich even helemaal terug om een normaal leven te leiden. Hij belandde zo nu en dan nog in de roddelbladen vanwege een drugsprobleem en een huwelijk op zijn achttiende.

Article continues after the ad

Het leek even mis te gaan met hem, maar hij is helemaal terug. Macauley Culkin heeft genoeg geld verdiend en doet alleen nog de dingen die hij leuk vindt.

Macauley Culkin duikt op in grappige reclames, geeft meer interviews dan ooit te voren en heeft sinds kort een eigen website; bunnyears.com. De site is een parodie op de lifestyle platforms van celebrities die zichzelf véél te serieus nemen.

Op Bunny Ears vind je o.a. grappige artikelen over absurde diëten, idiote modegrillen, een podcast, een webshop vol onzin en de mogelijkheid om een tweede naam voor 'Mack' te kiezen. 

Om Bunny Ears te promoten, zit Mack ook op Instagram, Facebook en YouTube. Zijn podcast is te vinden op iTunes

More content below the advertising