Bijna 25 jaar geleden kwam er einde aan de hitserie Baywatch. Wij zijn heel benieuwd hoe het inmiddels gaat met de zongebruinde badgasten!

David Hasselhoff (Mitch Buchannon)

Hoewel The Hoff nooit meer het succes heeft gekend van de jaren 80 en 90, teert hij nog steeds nog op zijn cultstatus. Zo had hij rolletjes in onder meer enkele Sharknado-films, Piranha 3DD en Guardians of the Galaxy vol. 2. Daarnaast was hij even te zien in de Baywatch-bioscoopfilm uit 2017.

Article continues after the ad

Pamela Anderson (C.J. Parker)

Ook Pamela Anderson hoefde niet achter de geraniums te zitten na het stoppen van Baywatch. In 2007 was ze zelfs nog de assistente van Hans Klok tijdens zijn shows in Las Vegas. Tegenwoordig komt de voormalige Playmate vooral in het nieuws door haar strijd voor de rechten van dieren.

Jeremy Jackson (Hobie Buchannon)

Jeremy Jackson verliet in 1999 de serie vanwege zijn drugsverslaving. Daarna ging het er niet bepaald beter op. In 2015 stak hij een vrouw neer die hem betrapte tijdens een autodiefstal. De voormalige tienerster moest hiervoor 270 dagen de cel in.

Yasmine Bleeth (Caroline Holden)

Yasmine Bleeth speelde na Baywatch nog mee in televisieseries als Nash Bridges en Titans. In dezelfde periode kampte ze echter ook met een cocaïneverslaving. Die heeft de actrice inmiddels overwonnen en binnenkort is ze na een afwezigheid van zestien jaar opnieuw te zien in een filmproductie.

Erika Eleniak (Shauni McClain)

Nadat ze mannen het hoofd op hol gebracht in Baywatch, besloot Erika Eleniak het wat rustiger aan te doen. De charmante playmate had echter nog wel kleine gastrolletjes in Full House en Desparate Housewives. Leuk weetje: deze Amerikaans-Canadese actrice maakte haar debuut in de klassieker E.T. the Extra-Terrestrial.

Bonus: Jason Momoa (Jason Ioane)

Jason Momoa is misschien niet de eerste acteur waar je aan denkt bij het horen van Baywatch. Maar van alle castleden gaat het hem het beste voor de wind. Dankzij de hitserie Game of Thrones en de kaskraker Aquaman groeide hij uit tot een van de populairste acteurs van dit moment. Binnenkort is hij te zien in een remake van de actieklassieker Cliffhanger!

More content below the advertising