Ook nu Married with Children voor de tigste keer wordt herhaald, kunnen we er stiekem weer geen genoeg van krijgen. Maar hoe zou het inmiddels gaan met de cast van deze prettig gestoorde comedyserie?

Ed O’Neill (Al Bundy)

Na tien jaar lang de rol van Al Bundy te hebben gespeeld, duurde het even voordat Ed O’Neill dit succes wist te evenaren. In 2009 was de comedyheld terug van (nooit helemaal) weggeweest in de baanbrekende sitcom Modern Family. Ondanks rollen in twee van de populairste comedyseries uit de televisiegeschiedenis, beschouwt hij het behalen van de zwarte band in Brazilaans jiujitsu als zijn grootste succes.

Article continues after the ad

Katey Sagal (Peggy Bundy)

Ondanks dat Katey Sagal vier jaar op rij werd genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol Married with Children, bleef haar telefoon na het stoppen van de serie een paar jaar akelig stil. Gelukkig maakte ze een comeback van jewelste in de animatieserie Futurama en de grimmige misdaadreeks Sons of Anarchy. Voor die laatste serie won ze in 2011 zelfs alsnog die felbegeerde Golden Globe!

Christina Applegate (Kelly Bundy)

Ook Christina is gewoon doorgegaan met acteren. Zo speelde ze eerder deze eeuw de titelrol in de comedyserie Samanta Who?. Momenteel is deze voormalige jongensdroom te zien als jonge weduwe in de zwartkomische Netflix-serie Dead to Me.

David Faustino (Bud Bundy)

De tienerster die de luie puber Bud Bundy speelde, is ook nog regelmatig te zien op de Amerikaanse tv. Zo werd hij in 2013 met zijn voormalige televisievader herenigd in een aflevering van Modern Family. Daarnaast heeft Faustino een rapalbum uitgebracht, vernoemd naar een nachtclub in Los Angeles waarvan hij de eigenaar is.

Amanda Bearse (Marcy D’Arcy)

Amanda Bearse, die de pittige buurvrouw van de Bundy’s speelde, had het na elf seizoenen wel even gehad met acteren. Toch bleef ze achter de schermen van de televisiewereld actief als regisseur. Geen wonder, Bearse regisseerde al eerder ruim dertig van afleveringen van Married with Children!

Ted McGinley (Jefferson D’Arcy)

McGinley speelde zes jaar lang de aalgladde tweede echtgenoot van Marcy. Hij verving David Garrison, die na negen jaar Married with Children de televisie inruilde voor het theater. McGinley is tegenwoordig regelmatig te zien in christelijke producties als Do You Believe? en The Baxters.

Married with Children is iedere werkdag te zien op RTL 7!

More content below the advertising