Source
Foto: William Rutten

In Iedereen had het erover kijkt Art Rooijakkers terug op momenten waar heel Nederland een mening over had. Vanavond zoekt hij uit hoe het gaat met knuffelbeer Ruud uit Big Brother.

In 1999 zag realityserie Big Brother het licht. Honderd dagen lang kon heel Nederland dag en nacht meekijken hoe een groepje normale mensen bijzonder weinig uitvoerde. Ondanks het gebrek aan actie was het programma een gigantische hit en werd deelnemer Ruud in één klap een superster. De vrolijke Brabander was een echte knuffelbeer en iedereen kende zijn vaste uitspraak "effe knuffelen". Art Rooijakkers zoekt Ruud op en ontdekt hoe hij met de roem omging en hoe het nu met hem gaat.

Article continues after the ad

 

Zinloos geweld

In de aflevering van vanavond komt ook de moord op het Terra College voorbij. In 2004 werd conrector Hans van Wieren doodgeschoten door een boze leerling. De weduwe en de dochters praten voor het eerst in vijftien jaar over de impact van de moord op hun leven. Tot op de dag van vandaag hebben ze het er nog moeilijk mee.

 

De laatste aflevering van Iedereen had het erover is vanavond te zien om 21:34 uur op RTL 4. Alle afleveringen zijn terug kijken op RTL XL.

More content below the advertising