Toy Story 3 leek het laatste deel van de filmreeks te zijn maar er komt gelukkig nog een vierde film en wij hebben de eerste beelden voor je!

We gaan er voor het gemak van uit dat iedereen Toy Story 3 heeft gezien. Als dat nog niet het geval is, lees dan niet verder en ga heel snel deze geweldige animatiefilm kijken! Voor iedereen die de film wel heeft gezien, en snikkend toekeek hoe een volwassen Andy na drie films afscheid nam van zijn favoriete speelgoed, zal het misschien een verrassing zijn dat er een vierde Toy Story aankomt.

Het derde deel was zo goed als perfect. Maar de films zijn ongelooflijk populair en volgens de geruchten is het verhaal van Toy Story 4 nog beter dan de eerdere delen. De verwachtingen zijn dus hoog gespannen en toen we de eerste teaser trailer voorbij zagen komen, waren we direct enthousiast. Veel gebeurt er eigenlijk niet en het zegt helemaal niks over de komende film, maar wat is het leuk om al ons favoriete speelgoed weer samen te zien. 

 

Zoals je aan het einde van de teaser trailer kan zien, komt Toy Story 4 in de zomer van 2019 uit in de bioscoop.

Edwin Evers neemt deze week afscheid van de luisteraar en de vrienden van de ochtendshow hebben als cadeau een speciaal lied opgenomen.

Edwin Evers stopt na 21 jaar met zijn ochtendshow Evers Staat Op en deze week is hij voor het allerlaatst te horen. Dat konden de vrienden van de show natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op de melodie van We Are the World heeft half bekend Nederland een afscheidslied opgenomen voor de populairste radio-dj van het land. 

Op 21 december neemt Evers afscheid van de luisteraar met een speciale marathonuitzending vol live-muziek, bevriende artiesten en terugblikken. De aller-allerlaatste uitzending is te horen van 6:00 uur tot 18:00 uur op Radio 538. De finale wordt ook de hele dag live uitgezonden op SBS6.

De spannende misdaadserie Mocro Maffia was een heel groot succes voor Videoland en dan kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. 

Videoland heeft een aantal topseries in de aanbieding, maar de populairste serie is niet Grey's Anatomy of The Good Doctor, maar de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia. Van alle abonnees heeft meer dan de helft de serie over drie criminele vrienden gezien.

Zo een succesvolle serie verdient natuurlijk een vervolg en tijdens de uitreiking van de Hashtag Awards, een prijs voor videoproducenten, werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt. 

Achmed Akkabi, die Paus speelt, vertelt daarover: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

De misdaadserie gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het eerste seizoen is nu beschikbaar op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen uitkomt.