Mr. Frank Visser rijdt weer visite en staat vanavond op de stoep bij Susan, wier buurman voor levensgevaarlijke situaties zorgt door haar bijna dagelijks met zijn landbouwmachines uit de klompen te rijden. Susan is echter niet de enige die haar buren het liefst linea recta de kliko in zou willen mieteren...

1. De rijdende rechter - De koude pannenkoeken

Buurvrouwen Conny en Tilly waren ooit goede vriendinnen, maar sinds de klusjesman van Tilly zonder toestemming zijn werkschoen in de tuin van Conny plantte, maken de twee elkaar het leven zuur. Til ergert zich nu groen en geel aan de luide schietspelletjes van Con, Conny heeft last van Tilly, die haar tv standaard op volume misthoorn heeft staan. Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw: de ruzie bleek stiekem heel ergens anders over te gaan: pannnekoeken!

2. Mr. Frank Visser doet uitspraak - Seksboerderij 

De 81-jarige Henk is de 'gelukkige' eigenaar van een klein boerderijtje op het Friese platteland. Een prachtige plek om je oude dag door te brengen, zou je denken. Maar niets is minder waar. De vuilbekkende Henk ergert zich groen en geel aan zijn buren, die zijn perfect onderhouden pad dagelijks aan gort rijden. Bovendien zouden ze een heuse seksboerderij runnen, want wat doet een mens anders midden in de nacht op zijn pad? En wordt er nu ook gehandeld in drugs?

Kijk hier de aflevering terug. 

3. De rijdende rechter - VvE-krengen misbruiken macht voor eigen gewin

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch naar Kruidvat te kunnen snorren, schaft zij een scootmobiel aan. Ze parkeert deze 'booster' in de gemeenschappelijke hal, maar VvE-bestuursleden Dicky Huyser en Marijke Koning willen het ding zo snel mogelijk weg hebben. Want in het halletje staat al een booster geparkeerd; die van Marijkes man. Vooral de uitspraak van Mr. Reid én de high five van de winnende partij jaagden een groot aantal kijkers over de kling. 

4. Bonje met de buren - Zenuwinzinking

Moeder An en haar thuiswonende dochter Veronique (46) kunnen de geluidsoverlast van hun bovenbuuf Natalie en haar drie puberkinderen niet meer aan. Veronique durft inmiddels niet meer naar buiten en slikt potten vol rustgevende pilletjes. Dat is allesbehalve een overbodige luxe, want tijdens de confrontatie met Natalie barst ze binnen een paar seconden al in een jammerend gesnik uit. Op een gegeven moment ben je in staat zelf de GGZ in te schakelen.

5. De rijdende rechter - Het boze oog

In het heuvelachtige Limburgse Brunssum wonen de families Lebski en Zwiers prettig naast elkaar. Omdat ’t huis van de Zwiersjes iets hoger ligt dan dat van de familie Lebski kunnen de buren prima met elkaar parlevinken over de schutting. Totdat Ron Lebski een camera ophangt om zijn geliefde beelden in de tuin te beschermen tegen boeventuig. De familie Zwiers voelt zich dag en nacht bekeken; weg is hun priavcy! En dan loopt het volledig uit de klauwen. Niet eens de ruzie zelf, maar het bijzondere uiterlijk van Penny Lebski enerzijds en het zwartgeblakerde van Trudy anderzijds hield de gemoederen flink bezig. 

Kijk hier de aflevering terug.

 

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.

Narcos begon met de jacht op drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dood was echter niet het einde van de drugsoorlog, maar het begin. Die strijd vindt in het vierde seizoen plaats in Mexico. 

Na drie seizoenen Narcos was het verhaal van de drugshandel in Colombia wel verteld, dus verleggen de makers hun terrein in deze opvolger/spin-off. De titel Narcos: Mexico geeft duidelijk aan waarheen precies. Perfect voor de liefhebbers van wat voorafging, want het stramien is hetzelfde. Opnieuw een verhaal over de opkomst van een kartel en de politiemannen die hun best doen om de drugsbazen achter slot en grendel te krijgen.

Maar ook handig voor wie hier wil aanhaken, want het verhaal begint helemaal vanaf het begin, in de jaren tachtig. We zien hoe een ambitieuze smokkelaar, gespeeld door Diego Luna, met veel succes zijn vakgenoten verenigt. Dat leidt er onder meer toe dat een Amerikaanse narcotica-agent, gespeeld door Michael Peña, met zijn gezin verhuist naar Guadalajara om dit nieuwe syndicaat kapot te maken.

Narcos: Mexico is vanaf vandaag te zien op Netflix.