Vanavond kijken er meer mannen dan ooit naar Net5. De vrouwenzender zendt namelijk de jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show uit. 

De modeshow van Victoria's Secret is ieder jaar een groot spektakel. De mooiste modellen paraderen rond in kleine niemendalletjes terwijl de populairste artiesten hun grote hits spelen. Het is allemaal heel erg leuk om naar te kijken, maar laten we eerlijk zijn; niemand gaat een fantasy bh van een miljoen dollar kopen en het zit ook niet echt lekker als er een half bloemencorso uit je slip steekt. 

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💎O.M.G.💎 @hoskelsa stuns in the #VSFantasyBra by @atelierswarovski. #VSFashionShow

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

Het draait puur om de show en die is dit jaar weer spectaculair. Tieneridool Shawn Mendes zorgt voor de muziek, Elsa Hosk draagt de duurste bh ooit en we nemen afscheid van topmodel Adriana Lima, die haar laatste fashion show loopt voor het onderbroekenmerk.

Dit jaar is Nederland ook weer goed vertegenwoordigd. Romee Strijd, een van de huidige Angels, is natuurlijk van de partij en ze wordt vergezeld door nieuwkomers Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt. 

The Victoria's Secret Fashion Show 2018 wordt uitgezonden om 23:00 uur op Net5

More content below the advertising

Goed nieuws voor de fans van de comedyserie Frasier: volgens hoofdrolspeler Kelsey Grammer wordt er druk gewerkt aan een nieuw seizoen in de reeks!

Spin-offs van populaire series zijn meestal geen lang leven beschoren. Een uitzondering op de regel is Frasier! In deze afgeleide van de comedyklassieker Cheers volgen we het wel een wee van Dr. Frasier Crane, een psychiater die na een lang verblijf in Boston terugkeert naar zijn eigenwijze vader en neurotische broer in Seattle. Volgens Kelsey Grammer, die de titelrol speelde, wordt er gewerkt aan een comeback van deze sitcom!

More content below the advertising

In een interview met People onthult de acteur dat de officiële aankondiging niet lang meer op zich laat wachten. In het nieuwe seizoen zal de zoon van Frasier centraal staan. Grammer zal nu de rol van (groot)vader op zich nemen. Helaas zullen we John Mahoney, die in Frasier de rol van de nukkige vader Martin speelde, niet zien in de nieuwe reeks. Hij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

De TV Kantine wordt tien jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Carlo en Irene duiken weer in de verkleedkist en krijgen bezoek van de BN'ers die zij op de hak hebben genomen. 

Geloof het of niet, maar De TV Kantine wordt alweer tien jaar oud! In 2009 begonnen Carlo Boszhard en Irene Moors met dit sketchprogramma waarin bekende Nederlanders worden gepersifleerd. Door de jaren heen hebben ze al veel BN'ers op de hak genomen en er wordt uitgebreid teruggeblikt op de leukste sketches. In dit jubileumseizoen komen ook een aantal 'slachtoffers' op visite. 

More content below the advertising

Het duo duikt dit seizoen ook weer in de verkleedkist om nieuwe sterren na te doen, zoals: Twan Huys, de Van Rossums, Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde en André van Duin. Carlo en Irene krijgen ook gezelschap van andere komische talenten. Chantal Janzen kruipt in de huid van Mariska Bauer, Paul de Leeuw bakt ze bruin als Robert van Beckhoven en Ilse 'Juf Ank' Warringa bezoekt De TV Kantine als Sanne Wallis de Vries. 

De TV Kantine is vanaf zaterdag 30 maart te zien om 22:00 uur op RTL 4.