Source
Foto: Tom van Hattum

SBS6 heeft met realityserie Chateau Meiland eindelijk een kijkcijferhit te pakken! Om in te spelen op het succes komt het tweede seizoen daarom sneller dan verwacht. 

Het eerste seizoen van Chateau Meiland eindigde op 15 juli, maar de fans hoeven niet lang te wachten op nieuwe afleveringen, want het tweede seizoen gaat deze maand al van start! SBS6 heeft eindelijk een hit te pakken en dat willen ze zo veel mogelijk uitmelken. Daarom kunnen we op 26 augustus al zien hoe het nu gaat met Martien, Erica, dochter Maxine, huisvriendin Caroline en hun Franse kasteel. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seizoen 2 is een feit!!🍾

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

 

Volgeboekt

Door alle media-aandacht rondom de flamboyante Martien weten we al precies wat we kunnen verwachten in het komende seizoen. Het hotel is namelijk open, maar er komen wel heel veel dagjesmensen langs om alleen maar even te gluren en daar is Martien niet blij mee. Hij heeft mensen ook opgeroepen om alleen langs te komen als ze willen overnachten, al is het hotel voor de rest van het jaar helemaal volgeboekt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maximemeiland

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

 

Alleen maar goed nieuws

Hoge kijkcijfers, een volgeboekt hotel en een tweede seizoen dat deze maand al begint, is niet het enige goede nieuws rondom de realityserie. Chateau Meiland maakt namelijk ook kans op de Gouden Televizier-Ring! Het stemmen op je favoriete tv-programma kan via de website van Televizier.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij zijn genomineerd voor de televisier ring!! Stemmen kan via de link in onze bio!!❤️💯

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

 

Het tweede seizoen van Chateau Meiland start op maandag 26 augustus om 20:30 uur op SBS6. Boeken voor een overnachting in Chateau Marillaux kan via de website van het kasteel

More content below the advertising