Tranentrekker Het spijt me is terug op RTL 4. Dat ging gepaard met een nieuwe en moderne titelsong die weinig kijkers konden waarderen.

Vorige week keerde televisieklassieker Het spijt me terug bij RTL 4. Het programma, waarin mensen ruzies op proberen te lossen, kreeg een moderne make-over en daar hoorde ook een nieuwe hippe titelsong bij. Dat viel niet in goede aarde bij de kijkers, die het een verschrikkelijk nummer vonden. RTL 4 heeft geluisterd naar de kritiek en brengt het oude liedje terug.

Article continues after the ad

 

Titelsong

De nieuwe tune waar het over gaat, is van dj-duo Smash & Aries en wordt gezongen door zangeres JamesDee. Zij hadden het nummer al gemaakt en hoorden toevallig dat er gezocht werd naar een nieuwe titelsong. Ze waren erg blij dat hun liedje uitgekozen werd voor het intro, maar daar komt na een week al verandering in.

Anita Meyer

De kritiek op het nieuwe intro was niet mals en in een reactie aan RTL Boulevard liet de omroep weten dat ze het nieuwe liedje leuk vonden, maar aangezien zoveel mensen klaagden, was het een kleine moeite om het oorspronkelijke liedje weer te gebruiken. 

Het spijt me is iedere woensdag te zien om 20:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising