De verwachting was dat Fantastic Beasts 3 uit zou komen in 2020, maar dat wordt nu toch iets later. En daar is een hele goede reden voor.

Fantastic Beasts deel vier en vijf zijn al aangekondigd, maar het is eerst nog wachten op het derde deel en deze film komt een jaar later uit dan oorspronkelijk werd gedacht. Een releasedatum stond nog niet vast, maar er werd vanuit gegaan dat Fantastic Beasts 3 op 20 november 2020 in de bioscoop zou verschijnen. Dat is nu een jaartje later geworden.

Tegenvaller

De officiële releasedatum is 12 november 2021 geworden en de filmopnames staan gepland voor lente 2020. De reden daarvoor is het tegenvallende tweede deel. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald was namelijk niet het succes waar filmstudio Warner Bros op had gehoopt. De film kreeg een aantal slechte recensies en bracht minder geld op dan verwacht. Ook de persoonlijke problemen van Johnny Depp zorgden voor veel controverse.

Grindelwald 2.0

Door de film een jaartje uit te stellen, is er voldoende tijd om het verhaal zo goed mogelijk te maken en de fans te geven wat ze willen. Daarnaast zijn er geruchten dat de filmstudio van plan is om Johnny Depp te vervangen, maar als iemand anders inderdaad de rol van Grindelwald gaat spelen, moet deze acteur eerst nog gevonden worden.

Article continues after the ad
More content below the advertising