"Wij zijn gewone mensen met een talent dat we graag delen"
Foto: Mike van den Toorn
Foto: Mike van den Toorn

De Ladies of Soul staan op 15 en 16 februari in de Ziggo Dome. Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace vertellen in Veronica Magazine wat het geheim is achter het succes van de groep.

Berget

Op het podium schitteren de Ladies of Soul als echte diva's, maar zoals het hoort bij Nederlandse artiesten zijn de dames lekker gewoon gebleven. Dat is volgens Berget Lewis een belangrijke reden waarom ze zo geliefd zijn bij het grote publiek. "We zijn vier sterke vrouwen, maar net als iedereen gaan ook wij door de rollercoaster van het leven. Ik denk dat dat ons zo bereikbaar maakt. Ik zou het heel vervelend vinden als we mensen het gevoel zouden geven dat het bij ons allemaal perfect gaat. Wij zijn gewone mensen met een talent dat we graag delen."

Edsilia

In het ensemble speelt iedereen een eigen rol. Edsilia Rombley is de grappenmaker in de groep. "Ik hou ervan om lol te trappen en hysterische, grappige situaties te creëren, ook om de druk een beetje van de ketel te halen. Want het is allemaal best pittig. Berget is de krachtige powerlady en Glennis kan heel hoog zingen, als een engel. Candy is de beste muzikant die er is, met haar mooie, blonde haren.” 

Candy

Candy Dulfer vindt het fijn om naast haar werk als soloartiest deel uit te maken van een groep. "Normaal gesproken moeten we alles alleen doen, maar met de Ladies kunnen we elkaar laten shinen. Wordt de ander wel goed belicht? Heeft zij de juiste plek op het podium? Niemand anders weet hoe het is om als vrouw om vier uur ’s nachts het podium op te moeten met gillende mensen: 'Broek uit!' Of om je in een gek caravannetje te moeten omkleden met een blaasontsteking, terwijl je daarna wel moet vlammen op het podium."

Glennis

Voor Glennis Grace werkt het tussen de vrouwen omdat ze eerlijk tegen elkaar zijn. "Niets blijft onbesproken. We zijn allemaal vrouwen met dezelfde problemen en shit. Als we ongesteld zijn, weten we dat ook van elkaar, haha." Ze hebben daardoor nooit ruzie. "We gaan alle vier voor elkaar door het vuur en dat stralen we ook uit. Niemand van ons is een bitch. We gunnen elkaar alles en willen daarin een voorbeeld zijn. Dat gaat onbewust. Als het een trucje is, wordt het al snel fake en dat ziet het publiek ook."

Het complete interview met de Ladies of Soul staat nu in Veronica Magazine. Op 15 en 16 februari treden de dames op in de Ziggo Dome en wij hebben een mooie aanbieding voor je! Koop hier je tickets met 10 euro korting.

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4