Momenteel kijkt er bijna niemand naar de terugkeer van Robert Jensen op RTL 5 maar vroeger ontving de dwarse talkshowhost geregeld internationale sterren en Nederlandse gekkies. Dit waren de allerbeste!

Sharon uit Dames in de Dop

Ken je Dames in de Dop nog? Nee, wij ook niet. Deze vergeten reality-topper bracht ons wel Sharon, een niet al te snuggere kandidate die op de bank van Jensen een soort iq-testje moest doen. Hoeveel eieren er in een dozijn passen... wist ze niet. 

 

2 Girls 1 Cup en Dennis Storm

Millenials en ouder kregen zo'n tien jaar geleden de schrik van hun leven toen 2 Girls 1 Cup een dingetje was (vooral niet Googlen!). Jensen - die zijn lach niet kon houden - confronteerde Try Before You Die-presentator Dennis Storm met het ranzige filmpje.

 

Borat 

Borat was in 2006 nog een sensatie. Als we dit gesprekje met Jensen nu terugkijken, weten we waarom 'ie tegenwoordig nog maar af en toe ergens opduikt. Het is niet meer van deze tijd en nogal pijnlijk. Borat die vertelt over het Red Light District. Leuk...

 

Manager Mitchell

Deze man werd een BN'er doordat hij in Idols 4 het 'management' deed van de geflopte zangeres Samora. Jensen nodigde Mitchell geregeld uit en hij vertelde altijd vol passie over zijn 'klanten', zoals over Yes-r: "Ik houd me niet bezig met die man! Hij doet zijn ding, ik doe mijn ding. Je weet toch?" Duidelijk.

 

André Pronk

De goedlachse talentenjacht-verslaafde André Pronk (IdolsPopstarsX-Factor) had zijn stem niet mee - dus ging hij maar overdreven lachen. Het leverde hem een dubieuze reputatie op en op de bank bij Jensen komt er dan ook niet veel zinnigs uit. Precies waar Jensen hem voor uitnodigde natuurlijk!

 

Ruzie tussen Huub en Brian

Een dag voor de grote Glazen Huis-finale had Jensen enkele deelnemers op zijn bank gezet, zoals winnaar Terror Jaap. Maar ook Huub en Brian, die bijna met elkaar op de vuist gaan wanneer Huub Amanda ongewenst aanraakt. Sensatie-tv op zijn best!

 

Snoop Doggy Dogg

Shakira, Lionel Richie, Pink, Enrique Iglesias; regelmatig ploften er internationele sterren op de Jensen-bank neer. Niemand had echter zo'n chemie met Jensen als Snoop Dogg. "Ik heb al in veel tv-programma's gezeten, maar dit is het beste van allemaal", zei de rapper zelfs.

 

Verne Troyer

Toen Jensen twee jaar geleden terugkeerde op tv met Jensen USA, reisde hij Amerika af om daar celebs te interviewen. Hij claimt zelfs dat hij het allerlaatste interview met Verne 'Mini Me' Troyer had (hij overleed in april). Een keer geen pure sensatie maar een openhartig gesprek over Hollywood en Verne's demonen.

 

Alle gekkies bij elkaar

We sluiten af met het toppunt van Jensen: het moment waarop alle vaste gasten (lees: talkshowgekkies) bij elkaar kwamen voor een ongekend hoogtepunt. Dacht je dat manager Mitchell al erg was? Herman uit Idols ("I'm a dancer!"), Big Brother-Kelly én Gerard Joling zaten er ook bij. Houd je vast...

JENSEN is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op RTL 5.

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.