De mannen van Veronica Inside nemen geen blad voor de mond en komen daardoor regelmatig in de problemen. Henny Huisman krijgt de taak om deze ruzies op te lossen.

Naast een televisieprogramma heeft Veronica Inside sinds 7 januari ook een radioprogramma en deze show heeft gelijk al een relletje te pakken. André Hazes was gevraagd om op te komen treden, maar in een mail liet de zanger weten dat hij niet met presentator Wilfred Genee wil samenwerken. Genee had in het verleden gezegd dat Hazes jr. te jong was om het liedje Ik leef mijn eigen leven te zingen en daar is de zanger nog steeds boos over.

More content below the advertising

Combineer deze ruzie met de vele conflicten na een gemiddelde aflevering van Veronica Inside en je hebt een dagtaak om al deze problemen op te lossen. Daarom werd de hulp van Henny Huisman ingeroepen. De presentator gaat drie maanden lang brandjes blussen door te bemiddelen tussen de beledigde partijen en de analisten van VI. De eerste klus voor Henny is het conflict tussen André Hazes en Wilfred Genee oplossen. 

Veronica Inside is iedere maandag en vrijdag te zien om 20:30 uur op Veronica

Het radioprogramma is van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur te horen op Radio Veronica.

More content below the advertising

Het drama in Not Without My Daughter komt niet uit de koker van een Hollywoodschrijver, maar is het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse vrouw en daardoor extra heftig. 

De Amerikaanse Betty is gelukkig getrouwd met haar Iraanse echtgenoot Moody en samen hebben ze een dochtertje. In 1984 neemt Moody zijn gezin meer naar Iran om zijn familie te leren kennen, maar tot grote schok van Betty wil Moody in dit conservatieve land blijven. Hij verandert in een harde, gewelddadige man en Betty begint voor haar leven te vrezen. Ze bedenkt een plan om samen met haar dochtertje te ontsnappen. 

More content below the advertising

Not Without My Daughter vertelt het waargebeurde verhaal van Betty Mahmoody en hoe zij haar zware tijd in Iran heeft beleefd. Ruimte voor nuance is er daardoor niet en alleen het spannende drama staat centraal. Dat wordt voortreffelijk verteld door een uitstekende Sally Field als Betty en een huiveringwekkende Alfred Molina als haar brute echtgenoot. 

Om 20:31 uur op RTL 8.

De Wereld Draait Door

- Speelfilm over het leven van Tolkien. J.R.R. Tolkien is de schrijver van meesterwerken als The Hobbit en The Lord of the Rings. Zijn leven wordt nu verfilmd. Aan tafel: Diederik van Vleuten, al sinds zijn twaalfde bewonderaar, en Cor Blok, kunstenaar. 

- Songs in the Key of Life: Claudia de Breij. Vanavond is Claudia de Breij te gast. Zij kiest een lied bij het thema 'Verlies van een naaste'.

More content below the advertising

- Tafeldame: Cécile Narinx

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Giel Beelen (foto). Radio-dj Giel Beelen werkte zich de afgelopen tijd uit het zweet voor maar één doel: een sixpack. De afgelopen vijftig dagen kon je hem volgen in zijn extreme weg ernaar toe en vandaag is de grote dag van onthulling. 

- Vrienden Orlando Boldewijn en advocaat Sébas Diekstra. Het is een jaar sinds de vermissing van de 17-jarige Orlando Boldewijn uit Rotterdam, die via de homodatingapp Grindr afsprak met Roy B. Na een week werd hij levenloos in het water gevonden. 

- Diederik Jekel. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar op dinsdag uitgebreid verslag van. 

 

Jinek

- Een vooruitblik op de finale van The Voice of Holland met Ali B en Anouk.