De mannen van Veronica Inside nemen geen blad voor de mond en komen daardoor regelmatig in de problemen. Henny Huisman krijgt de taak om deze ruzies op te lossen.

Naast een televisieprogramma heeft Veronica Inside sinds 7 januari ook een radioprogramma en deze show heeft gelijk al een relletje te pakken. André Hazes was gevraagd om op te komen treden, maar in een mail liet de zanger weten dat hij niet met presentator Wilfred Genee wil samenwerken. Genee had in het verleden gezegd dat Hazes jr. te jong was om het liedje Ik leef mijn eigen leven te zingen en daar is de zanger nog steeds boos over.

Article continues after the ad

Combineer deze ruzie met de vele conflicten na een gemiddelde aflevering van Veronica Inside en je hebt een dagtaak om al deze problemen op te lossen. Daarom werd de hulp van Henny Huisman ingeroepen. De presentator gaat drie maanden lang brandjes blussen door te bemiddelen tussen de beledigde partijen en de analisten van VI. De eerste klus voor Henny is het conflict tussen André Hazes en Wilfred Genee oplossen. 

Veronica Inside is iedere maandag en vrijdag te zien om 20:30 uur op Veronica

Het radioprogramma is van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur te horen op Radio Veronica.

More content below the advertising