Hélène Hendriks kreeg na de tweede aflevering van Café Hendriks & Genee forse kritiek: AD-columniste Angela de Jong haalde enorm hard uit naar de presentatrice. Nu reageert ze voor het eerst zelf.

Angela schreef gisteren in haar column dat het goed was dat er bijna niemand keek naar de uitzending van afgelopen zondag. “Daardoor heeft het gros van Nederland gelukkig niet hoeven aanzien hoe het nieuwbakken talkshowduo zichzelf en hun programma live op tv pijnlijk de nek omdraaide.”

Johan Derksen gaf eerder ook al zijn ongezouten mening over Café Hendriks & Genee.

Article continues after the ad

Hélène versus Wilfred

Volgens Angela greep Hendriks op het verkeerde moment in tijdens hun interview met Art Rooijakkers. Wilfred Genee begon net door te vragen over de moeizame relatie tussen Art en Dennis Weening (die volgens geruchten door Art weg moest bij Expeditie Robinson). Hendriks wilde echter door. “Weg moment, weg spannende tv, weg kansen dat het nog wat wordt met deze show.”
 


Hélène reageert

Gisteren voelde Hélène zich blijkbaar toch genoodzaakt om in te gaan op die kritiek. Op twitter zegt ze: “Tja mensen, een actuele talkshow is toch even iets anders dan voetbal.” Ze snapt dat ‘terechte kritiek’ bij het vak hoort en geeft aan dat ze nog veel moet leren.

Café Hendriks & Genee is de komende vier weken nog elke zondag om 22.00 te zien op Veronica.
 

More content below the advertising