De finale van Heel Holland Bakt is bekeken door 4 miljoen mensen! Grote kans dat jij al weet wie er gewonnen heeft, maar als je de aflevering nog terug moet kijken, stop dan met lezen.

Het afgelopen seizoen Heel Holland Bakt was niet zonder controverse. Amateurbakker Maroeska was eigenlijk helemaal niet zo een amateur en had zelfs al een kookboek uitgebracht. De verklaring van Omroep MAX was dat koken en bakken twee verschillende dingen waren. Dat slikten de fans van het programma niet en iedereen ging er eigenlijk wel van uit dat Maroeska de wedstrijd zou gaan winnen.

De verrassing was daardoor groot toen Anna werd verkozen tot de beste thuisbakker! De korporaal, die bakt om haar creativiteit kwijt te kunnen, kon het zelf ook niet geloven. "Ik dacht dat ik flauwviel. Je verwacht het niet en dan zie je ineens je eigen foto!" vertelt ze in een interview met Omroep MAX. "Het was als een droom die uitkwam en ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt is gebeurd. Na de finale ben ik met mijn familie uit eten geweest, maar ik zat toen zo in een waas dat ik daar amper wat van mee heb gekregen."

Heb je nog geen genoeg van Heel Holland Bakt en wil je weten hoe het nu met Anna gaat? Vanavond is zij te gast in de talkshow Smaakt naar meer om 22.10 uur op NPO 1.

Article continues after the ad
More content below the advertising