Source
Foto: William Rutten

Volgens roddelblad Weekend is Humberto Tan weer helemaal verliefd! Niet op zijn vrouw Ineke, maar op een 25-jarige fotografe genaamd Fleur. 

Humberto Tan leek altijd de perfecte schoonzoon, totdat zijn avontuurtjes met Dionne Stax aan het licht kwamen. Zijn populariteit kelderde en hij moest keihard werken aan zijn huwelijk met Ineke. Volgens roddelblad Weekend heeft de goedlachse presentator echter helemaal niks geleerd van zijn affaire met Stax, want hij heeft alweer een nieuw liefje.

Passie voor foto's

Het gerucht gaat rond dat Humberto een affaire heeft met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. Ze delen een passie voor fotografie en tijdens een expositie van haar werk, leerde hij haar kennen, waarna de twee begonnen te daten. Sindsdien hebben ze al maandenlang geheime afspraakjes in een Amsterdams hotel en stuurt hij haar spannende berichtjes. Of daar ook foto's tussen zitten, is niet bekend. 

Reactie?

Fleur Louwe heeft op de roddel gereageerd, maar veel duidelijkheid geeft ze niet. Ze zegt tegen nieuwsdienst ANP dat ze het nieuws over de affaire niet wil bevestigen of ontkennen. Ook een woordvoerder van Humberto komt niet verder dan: "Wij doen nooit uitspraken over privézaken."

Article continues after the ad
More content below the advertising