Afgelopen maandag werd Hans Kraay jr. verrast door harde kritiek van Johan Derksen en daar reageerde hij op in de radioshow van Wilfred Genee.

Johan Derksen neemt zelden een blad voor de mond en vertelde Hans Kraay jr. tijdens de uitzending van Veronica Inside dat hij hem eigenlijk niet aan tafel wilde hebben. "Ik vind jou een uitstekende collega en een fijne gozer. Maar ik was er als enige op tegen dat jij hier plaats zou nemen." Als reden gaf Derksen dat Kraay jr. veel te vaak op televisie is en dat hij alle onderwerpen, die de mannen aan tafel bespreken, al in het weekend heeft behandeld.

Article continues after the ad

Geen bitterbal

Het viel Wilfred Genee op dat Hans Kraay jr. na de uitzending vertrok zonder ook maar één bitterbal te nemen en vroeg zich af of hij misschien boos was. Genee belde hem daarop in zijn radioshow. Kraay gaf aan dat het prima met hem ging en dat hij niet boos was, maar wel verrast. "Een praatprogramma is er om meningen te geven en om af en toe een keer een tikkie uit te delen, dan moet je een grote jongen zijn en incasseren. Maar ik zal eerlijk zijn. Ik zag hem niet aankomen."

Kraay Sports

Wilfred Genee benadrukte dat Hans Kraay jr. inderdaad wel erg vaak op FOX Sports te zien is, maar daar was de voetbalanalist het niet mee eens en hij maakte een opsomming van al zijn collega's bij de zender die net zo vaak in beeld zijn. Hans Kraay jr. gaat zijn tv-optredens niet minderen en zal ook gewoon weer aanschuiven bij Veronica Inside

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag te zien om 20:30 uur op Veronica.  

More content below the advertising