Hans Klok is op dit moment bezig met zijn afscheidstournee waarna hij voor tien jaar vertrekt naar Amerika. Veronica Magazine sprak met de illusionist voor zijn grote verdwijntruc naar Las Vegas. 

"Mijn basis is altijd IJmuiden geweest. Op een gegeven moment dacht ik: wat komt er na IJmuiden? Vegas, haha!" Hans Klok houdt er rekening mee dat het succes in Nederland op een gegeven moment op zal houden en dat wil hij voor zijn door naar Las Vegas te vertrekken. "Het gevaar is dat mensen het weleens gezien kunnen hebben, Hans in Carré of Ahoy. Op een gegeven moment is het klaar en kom je toch terecht in het bruiloften- en partijencircuit."

Elf jaar geleden ging Klok al op een Amerikaans avontuur met Pamela Anderson en maakte hij samen met de seksbom de stad onveilig. Dit keer pakt hij het serieuzer aan. Hij heeft een contract getekend met MGM voor tien jaar en zal in Las Vegas gaan wonen. "In Las Vegas hangt geen klok, dus het gebeurde weleens dat we na een nacht doorhalen om 11 uur 's ochtends zeiden: 'we nemen er nog één'. Maar ik denk dat ik me nu wel zal gedragen, juist omdat je je daar wilt vestigen. Ik zie dit als een tweede kans. Die ga ik pakken ook; het is nu of nooit."

Article continues after the ad
More content below the advertising