Zandvoort van Nando Boers

Dankzij sportjournalist Nando Boers hoef je de Grand Prix van Zandvoort niet te missen. In zijn roman Zandvoort brengt hij het circuit naar jou toe. 

Autocoureur Roy Hoekstra leeft voor de snelste races. In de cockpit, omringd door de geur van benzine en rubber, is deze snelheidsduivel op zijn best. Maar de laatste tijd twijfelt hij steeds vaker. Hij wordt gekweld door herinneringen en beseft dat de dood steeds dichterbij komt. Heeft hij wel de juiste keuzes gemaakt? Tijdens de Grand Prix van Zandvoort krijgt Roy zijn antwoorden. 

Glitter en glamour

We moeten nog een jaartje wachten voordat de Grand Prix in Zandvoort wordt gehouden. De roman Zandvoort maakt het wachten gelukkig een stuk dragelijker. Sportjournalist Nando Boers weet op voortreffelijke wijze de spanning en sensatie, maar ook de glitter en glamour, van de Grand Prix te beschrijven. Hij focust zich echter niet alleen op de race en heeft ook oog voor het leven, en de liefde, buiten het circuit. 

Nu te koop

Nando Boers volgt de Formule 1 al jarenlang van heel dichtbij en schreef de non-fictie boeken Bernies Avenue en Nachtmerrie in Indianapolis. Zandvoort is zijn eerste roman en in dit boek combineert hij zijn uitgebreide kennis van de autosport met een spannend verhaal dat iedereen aan zal spreken. Zandvoort is nu te koop in de boekhandel en via Bol.com.

Article continues after the ad

Reacties van BN'ers

De roman valt in de smaak bij bekende Nederlanders. "Dit is een aanrader," laat Humberto Tan weten. Ook coureur Tom Coronel is onder de indruk en heeft erg genoten van Zandvoort. "Maak je borst maar nat: goed boekje." 

More content below the advertising