Met warm weer en vakantiedagen in aankomst is het tijd om erop uit te trekken. Veronica Magazine helpt je daar een handje bij met zomerboek The Guide.

Of je nou thuis in de tuin zit of lekker in het zonnetje op de Franse camping, met The Guide bij de hand wordt het sowieso een mooie zomer. In deze speciale uitgave van Veronica Magazine staan vakantie- en zomergerelateerde interviews, reportages en rubrieken, maar ook Netflix-tips van de redactie, het spannende verhaal Jacht op Zee van Inge Ipenburg, heel veel strips en puzzels én een filmquiz met als hoofdprijs een negendaagse reis naar Brazilië!

Article continues after the ad

Art en Airen

Op de cover staan Art Rooijakkers en Airen Mylene, die allebei geen zomervakantie hebben. Airen heeft het druk met de presentatie van SBS Shownieuws en Art gaat aan de slag met zijn eigen late night talkshow Zomer met Art. Tijdens de fotoshoot voor The Guide deed Airen ook een bekentenis over Art. "Ik vond hem knap, héél knap. Maar toen ik hem tijdens Wie Is de Mol? leerde kennen, was het toch niks." 

Johan Derksen

The Guide heeft ook Johan Derksen weten te strikken voor een column en dat terwijl hij zelden op vakantie gaat. "Eigenlijk hoor ik niet thuis in dit boek. Ik heb namelijk niks met vakantie." Hij ging altijd twee jaar op vakantie naar Amerika om bij te komen, maar sinds Cuby in zijn leven is, komt daar niks meer van terecht. "Ineens draaide ons leven om een hond en werden we zo'n ouder echtpaar waar we eerst meewarig om lachten." 

The Guide telt 148 pagina’s en is gratis voor de abonnees van Veronica Magazine. In de losse verkoop is het verkrijgbaar voor € 4,95. Editie 2 (herfst) komt uit op 27 augustus, The Guide 3 (winter) op 26 november.

Of bestel 'm online

More content below the advertising