Haal de verkleedkist maar weer van zolder en zet de pelpinda's op tafel: binnenkort gaat het tweede seizoen seizoen van Oh, wat een jaar! van start. En daar maakt een wel heel bijzondere gast zijn opwachting.

Eind november begint het tweede seizoen van Oh, wat een jaar! op RTL 4. In deze panelshow reizen teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge onder leiding van Linda de Mol terug in de tijd om hun kennis te testen over lang vervlogen jaren. Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit de uitgelichte periode te laten horen.

Dit jaar zijn er ook weer de nodige bekende Nederlanders aangetrokken die de teamcaptains bij moeten staan. De opvallendste naam die komend seizoen op de gastenlijst prijkt, is die van Rolf Wouters. Dankzij spelshows als Now or Never en Uhhh... Vergeet je tandenborstel niet groeide hij uit tot een van de populairste quizmasters van de jaren 90. Andere BN’ers die met Ruben en Jeroen in de tijdmachine zullen stappen, zijn Anita Witzier (1971), Danny de Munk (1988) Jack van Gelder (1966) en Myrna Goossen (1975).

Oh, wat een jaar is vanaf zaterdag 24 november iedere zaterdag te zien om 20.00 uur op RTL 4.

De spannende misdaadserie Mocro Maffia was een heel groot succes voor Videoland en dan kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. 

Videoland heeft een aantal topseries in de aanbieding, maar de populairste serie is niet Grey's Anatomy of The Good Doctor, maar de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia. Van alle abonnees heeft meer dan de helft de serie over drie criminele vrienden gezien.

Zo een succesvolle serie verdient natuurlijk een vervolg en tijdens de uitreiking van de Hashtag Awards, een prijs voor videoproducenten, werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt. 

Achmed Akkabi, die Paus speelt, vertelt daarover: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

De misdaadserie gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het eerste seizoen is nu beschikbaar op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen uitkomt. 

Een waardige opvolger

Jurassic World speelt zich 22 jaar af na de gebeurtenissen in Jurassic Park en zoals je verwacht, gaat alles weer helemaal fout. 

In het themapark Jurassic World kunnen mensen zich vergapen aan levende dinosaurussen, maar zelfs deze reusachtige reptielen worden na een tijdje saai en de wetenschappers van het park creëeren hun eigen dino. Wanneer deze Indominus Rex ontsnapt, moet de heldhaftige dierentrainer Owen samen met manager Claire een manier vinden om de bezoekers van het park te redden. 

Jurassic Park is een klassieker, maar de twee vervolgfilms komen qua kwaliteit niet in de buurt van het eerste deel. Jurassic World is daarentegen een waardige opvolger vol knipogen naar het origineel. De avonturenfilm zit vol enge dino's en het is een ware achtbaanrit met een sterk verhaal. Precies zoals je verwacht van een Jurassic Park-film.

Om 20:30 uur op Veronica.