Hoe maak je van je tuin de ideale hangplek voor jezelf? Met deze handige tuinspullen is het een karweitje van niks en je kunt ze via ons extra voordelig in huis halen!

Met dit weer wil niemand binnen zitten, maar wat als je tuin een puinhoop is? Geen paniek, wij hebben de oplossing! Met een handige waterbezem en krachtige hogedrukspuit maak je de tuin weer piekfijn in orde en met een paar olijfboompjes en een hippe hangstoel zorg je voor een gezellige sfeer. 

Article continues after the ad

Handige waterbezem

Deze bezem kun je op de waterleiding aansluiten en dat maakt deze waterbezem ideaal om de tuintegels mee schoon te schrobben. Hij komt daarnaast ook met drie verschillende opzetstukken. Je koopt deze handige waterbezem via Korting is leuk met 33% korting!

Krachtige hogedrukspuit

Een hogedrukspuit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met deze simpele, maar krachtige hogedrukspuit krijgt het hardnekkigste vuil en de akeligste aanslag geen schijn van kans. Je kunt hem daarnaast ook gebruiken voor het schoonmaken van de ruiten en je auto. De reinigingsspuit met meerdere standen koop je al vanaf €14,95 via Korting is leuk.

Winterharde olijfboom

Met deze olijfboompjes zorg je voor een mediterrane sfeer in de tuin. En ook als het weer kouder wordt, kun je deze boompjes gewoon in de tuin laten staan. Ze zijn namelijk winterhard en dat betekent dat ze de kou kunnen overleven. Je koopt zo een mooi olijfboompje al vanaf €29,95 via Korting is leuk.

Hippe hangstoel

Hang deze stoel op in de tuin en geniet al zachtjes schommelend van het zonnetje op je bol. Heb je geen plek in de tuin, of begint het met regenen, dan kun je deze hippe hangstoel ook in de woonkamer ophangen. Normaal kost de hangstoel €89,95 maar via Korting is leuk koop je hem voor maar €29,95!

More content below the advertising