Goed nieuws voor de fans van Grey’s Anatomy: de populaire spin-off Station 19 maakt binnenkort ook de overstap naar Nederland.

In Station 19 volgen we de avonturen van een team brandweerlieden in Seattle. Samen riskeren ze hun leven om dat van anderen te redden. Maar ook als er geen brand woedt in de Amerikaanse stad, vliegen de vonken er vanaf tussen het personeel van Kazerne 19. Geen wonder, deze serie is van dezelfde producent als de romantische ziekenhuisreeks Grey’s Anatomy. Maar daar houden de overeenkomsten niet op!

Article continues after the ad

Station 19 is een officiële spin-off van Grey’s Anatomy. Dit betekent dat er regelmatig bekende personages uit deze hitserie zullen opduiken in deze nieuwe serie. Vertrouwde gezichten als dokter Meredith Grey (Ellen Pompeo) en Miranda Bailey (Chandra Wilkinson) zullen ook in deze dramaserie hun opwachting maken. Sterker nog, dokter Ben Warren (gespeeld door Jason George) verruilt in deze spin-off de scalpel voor een brandweerslang. Hij begint letterlijk en figuurlijk onderaan de ladder van Kazerne 19!

Station 19 is vanaf 18 juni iedere dinsdag te zien om 21.30 uur op Net5.

More content below the advertising