Komende zomer gaat Grenslanders van start. En de eerste trailer belooft alvast een duistere thrillerserie van eigen bodem!

Wanneer in het grensgebied tussen Nederland en Vlaanderen een verlaten plezierjacht vol bloedsporen wordt gevonden, vormt dat het begin van een bizarre zaak. Een jong meisje dat even verderop wordt aangetroffen lijkt meer te weten van de lugubere vondst. De Rotterdamse politie-inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) en de Antwerpse gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) slaan de handen ineen om het mysterie te kraken!

Article continues after the ad

 

Grenslanders is een Belgisch-Nederlandse co-productie, die zowel op de NPO als op de Belgische zender Eén te zien zal zijn. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. Naast Sendar en De Bouw, zijn er ook belangrijke rollen weggelegd voor Fedja van Huêt (Soof) en Monic Hendrickx (Penoza). Regisseur en schrijver Erik de Bruyn is ook niet de eerste, de beste: hij tekende eerder voor het succesvolle gevangenisdrama Celblok H. Nu maar hopen dat deze Vlaams-Nederlandse samenwerking net zo goed uitpakt als Undercover!

Grenslanders is vanaf zondag 25 augustus te zien op NPO 3.

More content below the advertising