Gordon neemt zelden een blad voor de mond en is daarom de perfecte persoon om de meest bizarre vragen te stellen in de nieuwe spelshow Dat verzin je niet!

Op sommige vragen kun je het antwoord niet weten en juist daarom wil je het antwoord héél graag weten. Om een voorbeeld te geven: wat was het bijbaantje van Paus Franciscus? Was hij buikspreker, uitsmijter, stripper of tatoeëerder? In elke aflevering van Dat verzin je niet! neemt een koppel het op tegen een honderdkoppig publiek om dit soort bizarre vragen goed te beantwoorden. 

In de eerste ronde wordt er gespeeld om een geldbedrag van 100.000 euro. Bij ieder goed antwoord gaat er 12.500 euro naar het koppel en als ze het antwoord fout hebben, gaat dit bedrag naar het publiek. In de tweede ronde wordt er gestreden om wie het gewonnen geld mee naar huis mag nemen. De strijd wordt geleid door Gordon, die tussen de absurde vragen ook de nodige scherpe opmerkingen plaatst.

Het programma is nog steeds op zoek naar mensen die deel uit willen maken van het honderdkoppige publiek. Dus als jij goed had geraden dat de paus vroeger bijkluste als uitsmijter, kun je je hier opgeven.

Article continues after the ad

Dat verzin je niet! is vanaf zondag 13 januari elke week te zien om 21:30 uur op SBS6.

More content below the advertising