Source
Foto: William Rutten

Een maand geleden stapte Gordon een afkickkliniek binnen en nu hij weer naar buiten mag, is de presentator helemaal clean en zes kilo lichter! Dat meldt hij op social media. 

"Lieve mensen, I did it! Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en mag ik morgen naar huis!!!" Zo begint Gordon zijn blije bericht op Facebook en Instagram. Hij gaf een maand geleden op social media toe dat hij verslaafd was en dat het tijd was om daar iets aan te doen. Hij vertrok naar Zuid-Afrika en in een luxe kliniek zette hij zich iedere dag in om zijn verslavingen aan te pakken. 

5 sterren

De afkickkliniek was dan wel van alle gemakken voorzien, toch was het zwaar werk. Gordon: "Ik kon mij veroorloven om het in een 5 sterren resort te doen maar het was allesbehalve makkelijk of een vakantie. Het maakt niet uit waar je zit, van welke komaf je bent of hoeveel of hoe weinig geld je hebt de strijd en het proces om je verslaving te overwinnen is hetzelfde."

Uitdaging

Het klinkt een beetje voorbarig dat hij na een maandje niet meer verslaafd is, maar Gordon snapt ook wel dat de echte uitdaging nu begint. "De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn en waar menigeen( zonder het vaak zelf te weten) niet meer buiten kan. Voor mij was de maat vol maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap en die heb ik gezet."

Article continues after the ad

Talkshows

Verwacht echter niet dat Gordon nu opeens met een frisse neus bij Jinek of Beau gaat zitten. Voor de verandering zoekt hij dit keer (nog) niet de spotlights op. "Ik ga niet in talkshows zitten om te vertellen hoe geweldig ik ben na een maand zonder, na een jaar heb ik recht van spreken en dan hoop ik het nieuws te verspreiden van een leven zonder invloed ipv onder invloed."

Zes kilo

Het aanpakken van zijn verslaving had nog een ander positief effect. In de afkickkliniek is hij ook nog eens afgevallen. "Ik viel als bonus ook nog even 6 kilo af in een maand en is mijn Diabetes type II zo goed als weg!" Hij heeft ook nog een boodschap voor zijn fans en vrienden. "Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel steun heb gekregen uit Nederland, dat heeft me ook zo sterk gemaakt onwijs lief en bedankt!"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve mensen, I did it! Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en mag ik morgen naar huis!!!. De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn en waar menig een( zonder het vaak zelf te weten) niet meer buiten kan. Voor mij was de maat vol maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap en die heb ik gezet. Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst want dat beloofd dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden. Ik ga het nog heel moeilijk krijgen maar met de steun van mijn beste vrienden en familie moet het me lukken. Wat heb ik veel geleerd hier maar vooral om weer van mezelf te houden want dat deed ik al jaren niet meer.Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inpirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen. Ik kon mij veroorloven om het in een 5 sterren resort te doen maar het was allesbehalve makkelijk of een vakantie. Het maakt niet uit waar je zit, van welke komaf je bent of hoeveel of hoe weinig geld je hebt de strijd en het proces om je verslaving te overwinnen is hetzelfde. Ik ga niet in talkshows zitten om te vertellen hoe geweldig ik ben na een maand zonder , na een jaar heb ik recht van spreken en dan hoop ik het nieuws te verspreiden van een leven zonder invloed ipv onder invloed.Wekenlang intensieve therapieën en gesprekken hebben zijn vruchten afgeworpen, maar ook de mindset naar een andere gezondere levensstijl doen mij meer dan goed. Ik viel als bonus ook nog even 6 kilo af in een maand en is mijn Diabetes type II zo goed als weg! Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel steun heb gekregen uit Nederland, dat heeft me ook zo sterk gemaakt onwijs lief en bedankt! Mijn leven heeft een andere weg gekregen en die kans pak ik met beide handen aan. Het universum leidt me al sinds jaar en dag en ook hier bracht het mij om mezelf weer te hervinden en te herpakken. Blijf me volgen op FB en Instagram en volg me op mijn nieuwe pad van her

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

More content below the advertising