Source
Foto: William Rutten

Op social media laat Gordon weten dat hij de heftige beslissing heeft genomen om naar een rehab kliniek te gaan om van zijn verslaving af te komen. 

Wie Gordon volgt op social media zou denken dat hij het perfecte leventje leidt, maar in een heel persoonlijk bericht laat de presentator weten dat hij al een tijdje verslaafd is en besloten heeft er iets aan te doen. "Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken."

Article continues after the ad

Idiote verhalen

De reden dat Gordon dit zelf meldt op Facebook en Instagram is om te zorgen dat er niet geroddeld gaat worden. "De pers heeft er lucht van gekregen vandaar mijn verklaring via FB en Insta voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan." Hij hoopt daarnaast een inspiratiebron te zijn. "Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen."

Privacy

Gordon vraagt iedereen ook om zijn privacy te respecteren. "Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd word en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan!" Waar hij precies aan verslaafd is, laat de presentator in het midden, al werd hij een paar jaar geleden tijdens een pittige discussie met Ancilla Tilia geconfronteerd met zijn drugsgebruik. 

Het is niet bekend wat voor gevolgen dit gaat hebben voor zijn programma's op SBS6.

More content below the advertising