Source
ANP Foto

Gordon heeft een nieuw appartement op de kop getikt en daar is hij zo trots op dat hij zijn fans uitnodigt om bij hem te komen logeren. 

Na een maandje afkicken in Zuid-Afrika is Gordon een hele nieuwe man en dat gaat gepaard met een nieuw huis. Hij heeft een appartement tegenover het Van Gogh museum gekocht en helemaal naar zijn eigen smaak ingericht. Nu de woning klaar is, deelt hij het met iedereen op social media én geeft hij zijn fans ook nog eens de kans om bij hem te komen overnachten. 

Een nacht met Gordon

Op Facebook en Instagram heeft de presentator een prijsvraag uitgeschreven. "Ik verloot een verblijf van een nacht aan een van mijn volgers voor 2 personen inclusief ontbijt bij Blushing en diner Bij the Burgerroom! En een meet and greet met mij!" Het enige dat je hoeft te doen is iemand taggen met wie je wil overnachten in Gordon's paleisje. 

Article continues after the ad

 

MTV Cribs

Op 20 augustus gaf hij zijn volgers al een kijkje in zijn nieuwe woning, boven zijn restaurant The Burgerroom, met een uitgebreide rondleiding die zo uit MTV Cribs lijkt te komen.

 

More content below the advertising