Source
ANP Foto

Maandagavond gaf Johan Derksen zijn ongezouten mening over het Eurovisie Songfestival. Maar dat werd hem niet door iedereen in dank afgenomen!

Vanavond strijdt Duncan Laurence voor een plek in de finale van het Eurovisie Songfestival. Hij hoeft echter niet op de steun te rekenen van Johan Derksen. In Veronica Inside had de voetbalanalist geen goed woord over voor de Nederlandse inzending. “Ik word doodziek als er zo’n zeikliedje komt met een gozer met zo’n klein homokontje in een aquarium”, aldus Derksen. Ook noemde hij de zangcompetitie ‘één groot homofeest’.

Article continues after the ad

 

Gisteravond reageerde Gordon in Shownieuws op de omstreden uitspraken van de besnorde bluesliefhebber. “Waar ben je mee bezig? De boel te stigmatiseren, te demoniseren. (…) Waarom is het nodig om homobeledigende dingen te roepen?”, vraagt Gordon zich hardop af. Hij voegt daaraan toe: “Als dit de taal is uit de voetbalkantine, dat moet je je echt kapot schamen!” Ten slotte heeft Gordon nog een welgemeend advies voor zijn Talpa-collega: “Ga lekker voetbal kijken en houd voor de rest lekker je smoel dicht!”

De volledige reactie van Gordon is terug te zien op de website van Shownieuws.

More content below the advertising