Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteerden de talentenjacht Superkids op RTL 4 en gaat daar op SBS6 gewoon mee door. De jury is wel helemaal nieuw!

Zangeres Maan, pianist Wibi Soerjadi, danser Juvat Westendorp en alleskunner Gordon zijn de nieuwe juryleden van Superkids. In de show tonen jonge deelnemers hun bijzondere talent; van dansen en zingen tot muziek maken en turnen. In vier auditieafleveringen strijden steeds acht talentvolle kinderen voor een plek in de finale. De jury bepaalt niet als enige wie er doorgaat naar de finale, ook een 100-koppig publieksvak mag stemmen.

Article continues after the ad

In de finale eindigen drie kinderen op de derde, tweede en eerste plaats. Ze mogen zich alledrie Superkid noemen, maar de prijzen waar ze mee naar huis gaan verschillen wel. De nummers twee en drie winnen een studiebeurs van 10.000 en 5.000 euro, maar de nummer één wint het bedrag van 25.000 euro. Er wordt nog gezocht naar publiek, dus als jij de jonge talenten in levende lijve wilt zien, kun je je hier aanmelden. 

Superkids is vanaf dit najaar wekelijks te zien op SBS6.

More content below the advertising